ŠTA SE DEŠAVA? Današnji brakovi pucaju BRZINOM SVETLOSTI: RAZVOD SVE IZVESNIJI, da li je moguće da će i ovo PUĆI?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STRAŠNO

ŠTA SE DEŠAVA? Današnji brakovi pucaju BRZINOM SVETLOSTI: RAZVOD SVE IZVESNIJI, da li je moguće da će i ovo PUĆI?

Ovo je dodatno podgrejalo glasine da par prolazi kroz veliku krizu u braku

Objavljeno:

Ben Aflek je prvi put fotografisan bez burme otkako je stao na ludi kamen sa Dženifer Lopez, što je dodatno podgrejalo glasine da par prolazi kroz veliku krizu u braku. Podsetimo, spekulacije o razvodu javile su se nakon što par nije viđen zajedno u javnosti tačno 47 dana, iako su pre toga bili nerazdvojni.

U četvrtak, samo dan nakon bombastičnih medijskih natpisa o tome da se razvode, Dženifer Lopez i Ben Aflek ipak su se pojavili zajedno na školskoj predstavi njegove 15-godišnje ćerke Fin, koja se nedavno deklarisala kao nebinarna osoba.

Međutim, ovo nije utišalo glasine, s obzirom da je jedan od svedoka na licu mesta istakao da su na sam događaj došli odvojeno i da nisu bili bliski.

"Ben nije izgledao srećno što vidi Džej Lo kada je stigla na šou. Kada je izašla iz auta, nisu se ni zagrlili ni poljubili", rekao je čovek koji ih je video na samoj predstavi.

1 / 7 Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac već u petak uveče "uhvaćen" je u svom automobilu sa "golom" šakom, odnosno bez venčanog prstena koji nikada ranije nije skinuo, što je dodatno unelo sumnju da supružnici prolaze kroz težak period.

Podsetimo, neimenovan izbor tvrdi za magazin "Us Weekly" da par čak više ni ne živi zajedno, te da se Aflek iselio iz porodičnog doma pre nekoliko nedelja. S druge strane, drugi izbor je za "People" istakao da glumac zaista ne boravi u zajedničkoj kući, ali samo kako bi mogao da snimi drugi deo filma "The Accountant".

Bonus video:

00:14

26. Evropska smotra srpskog folklora dijaspore

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.